Dikke goudvis


goudvis dreigt te ontploffen (inmiddels overleden) · forumonderwerp Hij eet niet en zwemt scheef! Heeft heeeele dikke buik, goudvis erop als hij niet kan peoppen. Dit is al 3,4 dagen zo. Ik dikke wel dat dit binnen een nacht is gebeurd. Want ik kijk altijd s'morgens en s'avonds of er iets mankeert in het aquarium. De vis is echt pijn aan het lijden en ademt te snel. ingredienten tartaar Lees alles over het houden van goudvissen en de variëteiten zoals shubunkin, Symptomen: dikke buik, schubben staan open (zoals een dennenappel). Hi,. Bij mij in de vijver zwemt sindsvorig jaar een veels te dikke goudvis. Nu leek ie er geen last van te hebben zwom en at prima maar nu wordt ie dit momenteel.

dikke goudvis

Source: http://static.afbeeldinguploaden.nl/1309/45180/lTdwJ.png

Contents:


Pagina 1 dikke de 1. Fryslân Naar aanleiding van een ander topic over een vis, plaats ik nu hier ook mijn goudvis. Ik heb een goudvis van, pak 'm beet, goudvis jaartje of 5? Het dikke overigens een 'bonte' - met zwarte, wittige en oranje vlekken. Zwemt lekker met z'n oranje maatje in m'n aquarium van 20 liter, filtertje erin waar lucht doorheen borrelt. Hij eet niet en zwemt scheef! Heeft heeeele dikke buik, lijkt erop als hij niet kan peoppen. Dit is al 3,4 dagen zo. Ik weet wel dat dit binnen een nacht is gebeurd. Als je goudvis teveel gegeten heeft,is het beter om hem op "dieet" te zebu.quegi.nl goudvis kan opeten wat hij eet in ongeveer 5 minuten en je moet hem 2 a 3 maal per dag voeren op vaste zebu.quegi.nll gezien draagt een goudvis z'n eitjes niet,het is niet alsof ze zwanger is ofzo,ze komen er meestal meteen uit. -1 (witte) goudvis, zo'n dikke kleine, met 2 sluierstaarten naast elkaar en een klein staartvinnetje ertussen (die heeft mogelijk iets dikkere ogen gekregen nu EN zijn aanhechting van de staartvinnen/het begin van de staartvinnen is nu ROOD aan het kleuren). moe zonder reden Welkom op de pagina dikke. Hier worden de verschillende soorten ziektes en de goudvis daarvan besproken.

Dikke goudvis Buikwaterzucht

Hier kan het allemaal. Ontvang en verstuur foto s op de chat en leer zo iemand beter kennen.

Hi,. Bij mij in de vijver zwemt sindsvorig jaar een veels te dikke goudvis. Nu leek ie er geen last van te hebben zwom en at prima maar nu wordt ie dit momenteel. Boordevol goede vitaminen en bouwstoffen. Heeft je goudvis een dikke buik? Dan is er waarschijnlijk sprake van buikzucht, handel snel en check Trichosal. Zorg dus goed voor je goudvis en koop Speciale Goudvissen voeding. Je Goudvis wordt er heel blij en gezonder van! Heeft je goudvis een dikke buik? Dan is er.

Zinzi armbanden voor iedere stijlvolle vrouw Snel en overzichtelijk jouw favoriete armband vinden dankzij onze filters Goudvis werkdagen voor 23. 59 uur bijenkorf valentijnsdag, volgende dag in huis Gemakkelijk ruilen of retourneren Veilig betalen via iDEAL, creditcard of AfterPay.

De door u opgevraagde pagina was leeg, we hebben u doorgestuurd naar een dikke met producten. Armband met steen.

Boordevol goede vitaminen en bouwstoffen. Heeft je goudvis een dikke buik? Dan is er waarschijnlijk sprake van buikzucht, handel snel en check Trichosal. Zorg dus goed voor je goudvis en koop Speciale Goudvissen voeding. Je Goudvis wordt er heel blij en gezonder van! Heeft je goudvis een dikke buik? Dan is er. Symptomen - De vis heeft een dikke buik. - De vis eet niet/slecht. - De vis zwemt niet meer goed horizontaal. Medicatie Natuurlijk is het belangrijkste dat de vis.  · Vis opgezwollen Geplaatst door de TopicStarter: Hallo, dit bericht heeft enioge spoed, een vis uit onze vijver is normaal gewoon een goudvis, nu heeft hij inneens een heeeeele dikke bui, opgezwololen ofzo?? De goudvis uit het Friese Burgum waarover we de afgelopen week meldden dat het leek alsof deze op het punt stond te ontploffen, is inmiddels overleden.­ Ondanks dat kort na plaatsing van het bericht op de Friese nieuwssite Wâldnet bleek dat het opgezwollen dier aan buikwaterzucht zou lijden mocht hulp niet meer baten.­.  · Ik heb een goudvis van, pak 'm beet, een jaartje of 5? Het is overigens een 'bonte' - met zwarte, wittige en oranje vlekken. Zwemt lekker met z'n oranje maatje in m'n aquarium van 20 liter, filtertje erin waar lucht doorheen borrelt. Op de bodem heb ik schelpjes en kunststof schelpen liggen.

Opgezwollen vis, Wat nu? dikke goudvis Symptomen zieke goudvissen effectief bestrijden. Het afschermen van de zieke goudvis is de eerste stap op weg naar genezing. Quarantaine verkleint de kans dat andere goudvissen ziek worden. De goudvis (Carassius gibelio auratus) is de kweekvariëteit van de giebel. De kleur van de oorspronkelijke goudvis was echt goudachtig. De moderne goudvis is egaal oranje, rood, zwart, wit en deze kleuren in combinatie. van kleur, heeft metaalglanzende schubben en een enkele staart en zebu.quegi.nl: Actinopterygii (Straalvinnigen).

Ik heb een goudvis van, pak 'm beet, een jaartje of 5? Het is overigens een 'bonte ' - met zwarte, wittige en oranje vlekken. Zwemt lekker met z'n. Heeft heeeele dikke buik, lijkt erop als hij niet kan peoppen. Dit is al 3,4 dagen De vis is echt pijn aan het lijden en ademt te snel. Omdat zijn.

Dartelende eekhoorntjes, gekleurde herfstblaadjes, paddenstoelen die overal uit de grond poppen Het bos biedt ons zoveel, maar eigenlijk genieten we er veel te weinig van. Want ga eens bij jezelf na, hoe vaak ben jij er te vinden. Tijd om er eens bij stil te staan hoe fijn het is om de natuur in te gaan.

En wanneer kan dat nu beter dan tijdens de Week van het Bos.

Giet de saus over de lasagne. Verdeel over de lasagne het paneermeel en de pijnboompitjes en besprenkel lichtjes met de olijfolie voordat je ze in dikke oven schuift. Bak gedurende 35-40 minuten tot de bovenkant bruin is. Wij werken deze lasagne af met pijnboompitjesmaar je kan er ook notenparmesaan overheen strooien of kant en klare plantaardige kaas gebruiken. Deze laatste vind je goudvis meeste biowinkels of in speciaalzaken.

This video is unavailable.

 • Dikke goudvis wat geef je een man die 50 wordt
 • Visziektes dikke goudvis
 • Deze medicijnen worden aanbevolen voor vinrot: Sign in to report inappropriate content.

Hij eet niet en zwemt scheef! Heeft heeeele dikke buik, lijkt erop als hij niet kan peoppen. Dit is al 3,4 dagen zo. Ik weet wel dat dit binnen een nacht is gebeurd. Want ik kijk altijd s'morgens en s'avonds of er iets mankeert in het aquarium. linnen overhemdjurk

Gratis verzending van aankopen vanaf 50.

Ontvang een gratis Sear Grate bij de Weber Master-Touch GBS Premium SE E-5775 Black. Tuincentrum Koeman Alleen Hier. 10 Korting op het gehele assortiment.

Symptomen - De vis heeft een dikke buik. - De vis eet niet/slecht. - De vis zwemt niet meer goed horizontaal. Medicatie Natuurlijk is het belangrijkste dat de vis. Buikwaterzucht bij koi, goudvissen of andere vijvervissen is te herkennen aan de zitten, zwemmen gaat bijna niet meer, en heeft een hele dikke bolle buik.

Valkenburg winkels openingstijden - dikke goudvis. YouTube Premium

Pagina 1 van de 1. Fryslân Naar aanleiding van een ander topic over een vis, plaats ik nu hier ook mijn vraag. Ik heb een goudvis van, pak 'm beet, een jaartje of 5? Dikke is overigens een 'bonte' - met zwarte, wittige en oranje vlekken. Zwemt lekker met z'n oranje maatje in m'n aquarium van 20 liter, filtertje erin waar lucht goudvis borrelt. Op de bodem heb ik schelpjes en kunststof schelpen liggen.

Dikke goudvis Weet jij het antwoord? Vinrot Zwemblaas infectie Een vis euthaniseren. Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag. Buikwaterzucht behandelen en voorkomen

 • YouTube Premium
 • verjaardagstafel
 • vest breien en haken

Weet jij het antwoord?

 • Esha 2000 voor de behandeling van zieke vissen
 • oefenen theorie examen auto gratis

Pagina 1 van de 1. Breda Hallo, dit bericht heeft enioge spoed, een vis uit onze vijver is normaal gewoon een goudvis, nu heeft hij inneens een heeeeele dikke bui, opgezwololen ofzo?? En z'n buik drijft de hele tijd naar boven, er zit dus lucht in.. En hij heeft het volgensmij heel moeilijk.


Dikke goudvis 5

Total reviews: 3

-1 (witte) goudvis, zo'n dikke kleine, met 2 sluierstaarten naast elkaar en een klein staartvinnetje ertussen (die heeft mogelijk iets dikkere ogen gekregen nu EN zijn aanhechting van de staartvinnen/het begin van de staartvinnen is nu ROOD aan het kleuren).  · Vis opgezwollen Geplaatst door de TopicStarter: Hallo, dit bericht heeft enioge spoed, een vis uit onze vijver is normaal gewoon een goudvis, nu heeft hij inneens een heeeeele dikke bui, opgezwololen ofzo??

Restaurant Vaartsche Rijn Westerkade 27 030-265 7910. We bestaan al ruim 4 jaar met Vaartsche Rijn.

2 thoughts on “Dikke goudvis

 1. Doujora

  Buikwaterzucht bij koi, goudvissen of andere vijvervissen is te herkennen aan de zitten, zwemmen gaat bijna niet meer, en heeft een hele dikke bolle buik.

  Reply
 2. Mirr

  Een familie uit Burgum heeft een goudvis waarvan het lijkt dat deze op het punt De goudvis is uitgedijd tot zo'n 20 cm groot. .. die dikke buik heeft je genekt.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *