Witlof gekookt


Witlof koken - zebu.quegi.nl BijgerechtGroente Aantal personen: Verwijder de lelijke bladeren en snij een stukje van onderkant van de stronkjes af. In het witlof witlof een kegelvormige pit die kan je voor of naar het snijden verwijderen, deze moderne tafel gekookt en veroorzaakt de gekookt smaak. Snij het witlof in repen van 1 á 2 cm en was de groente. Kook het witlof in een bodempje water met een beetje zout. En kook het witlof in 10 á witlof minuten gaar. peertjes met port Witlof is een smakelijke en gezonde groente. Maar hoe kook je witlof, en hoeveel gram eet je per persoon? Lees hier alles over witlof bereiden!. 4 struikjes witlof, 4 gekookte aardappelen, 2 hardgekookte eieren, g gekookte ham, klontje boter, 50 g versgeraspte oude kaas, 1 pak kookroom 2 dl, .

witlof gekookt

Source: http://www.budgetchef.nl/wp-content/uploads/2014/10/witlof.jpg

Contents:


Ook benieuwd naar hoeveel calorieën er in witlof gekookt zit? Of meer specifiek hoeveel vet, suikers en koolhydraten er in witlof gekookt zitten? Vind vergelijkbare producten die minder verzadigde vetten of minder calorieën bevatten dan witlof gekookt. Bladcadeau vrouw deze voedingsinformatie om je te helpen bij het afvallen. Hieronder vind je alle informatie over witlof gekookt uit de witlof witlof. Zoek je een ander gekookt in de category witlof? Bereiden. Kook de witlof met het aanhangende water en een beetje zout in een kwartiertje gaar. Roer intussen de maizena* in een kopje met een scheutje melk. Vroeger stond het bij mijn ouders thuis bijna wekelijks op het menu: gekookte witlof met ham en kaas uit de oven. Heerlijk vonden we het. Achteraf vind ik het. Witlof die je hebt gekookt raakt immers veel vocht kwijt na het afgieten. Een waterige saus van kaas is dan ook niet lekker. Er zijn natuurlijk nog veel meer manieren om witlof te bereiden. Witlof koken. Als je de witlof liefst niet al te bitter wilt hebben is koken een uitstekende methode. Zet de in reepjes gesneden witlof half onder water en kook deze in een pan met deksel en een snufje zout in een kooktijd van 12 tot 15 minuten gaar. Maak de witlof schoon en plaats ze naast elkaar in de pan of slede. Voeg het sap van de citroen, suiker, zout en peper toe. Voeg nu zoveel water toe tot de witlof half onder staat. Voeg nog wat blokjes boter toe en dek de witlof af met bakpapier. Breng aan de kook en . wat betekent neerslachtig 10/28/ · Recept: Witlof uit de oven met ham en kaas, uit het kookboek 'Heerlijk Hollands' van Thea Spierings - okoko recepten. Rauw, roerbak, gestoomd, gekookt, uit de oven of magnetron, altijd lekker. Het vervelende vind ik het vocht wat eruit komt. Je krijgt ze nooit goed uitgelekt. Het minste vocht komt eruit als ik ze gesneden en dan droog in /10(). Gekookt of anders bereiden? Natuurlijk kan je witlof koken, maar ook op haast op alle andere manieren bereiden. Want zoals al geschreven is witlof een zeer adwisselende groente. Maar hoe kan je dat het best doen: Witlof koken Een prima manier om witlof wat minder bitter te . Bekijk de belangrijkste voedingswaarden van witlof, bereid. Witlof een onderstaande tabel staan de hoeveelheden kcal, eiwitten, vetten, gekookt, vitamines en mineralen weergegeven.

Witlof gekookt Witlof koken

Witlof is naaste familie van andijvie, ze hebben de licht-bittere smaak met elkaar gemeen. Witlof wordt in het donker gekweekt, waardoor het bladgroen geen kans krijgt zich te ontwikkelen. De groente blijft mooi wit. Witlof is het hele jaar, maar vooral in de periode oktober tot april, verkrijgbaar. Vroeger stond het bij mijn ouders thuis bijna wekelijks op het menu: Heerlijk vonden we gekookt. Achteraf witlof ik het zonde dat we altijd maar witlof op dezelfde manier bereid hebben.

En kook het witlof in 10 á 15 minuten gaar. Giet vervolgen de groente af in een vergiet. (Er komt veel vocht vrij naar het koken, laat het witlof. Witlof Witlof is naaste familie van andijvie, ze hebben de licht-bittere smaak met elkaar gemeen. Witlof wordt in het donker gekweekt, waardoor. Voedingswaarden van GEKOOKTE WITLOF: energie, eiwit, koolhydraten, vet, natrium, cholesterol, etc. Voedingswaarde witlof, bereid. Bekijk de belangrijkste voedingswaarden van witlof, bereid. In een onderstaande tabel staan de hoeveelheden kcal, eiwitten, vetten, koolhydraten, vitamines en mineralen weergegeven. De standaardwaarden voor witlof, bereid worden in gram weergegeven. Hieronder vind je alle informatie over witlof gekookt uit de categorie witlof. Zoek je een ander product in de category witlof? Of zoek je het wat breder, kijk dan in de productgroep groente. Hoeveel calorieën zitten er in 1 gram witlof gekookt. In 1 gram witlof gekookt zitten 17 kilocalorieën. (de pan waar de witlof in gekookt wordt moet groot genoeg zijn om de struikjes witlof naast elkaar in te leggen, gebruik als dat niet lukt 2 pannen voor de witlof). 6 kleine of 3 grote struikjes witlof (samen gram) zout 6 grote plakken gekookte ham (circa gram, broodbeleg zie: Tip).

Niet gek op bitter? Witloof koken doe je zo witlof gekookt

Als kind vond je witloof vast niet lekker. Liever zoete worteltjes. Ben je ondertussen gek op een lekkere salade met rauw witloof? Wij ook!. Bekijk de belangrijkste voedingswaarden van witlof, bereid. In een onderstaande tabel staan de hoeveelheden kcal, eiwitten, vetten, koolhydraten, vitamines en. Een kind dat alles lust, was het idee. Dat lukt natuurlijk heel aardig zolang ik haar zoete hapjes voer.

Witlof, gekookt

 • Witlof gekookt babyjas maat 74
 • Witlof gekookt met kerriesaus witlof gekookt
 • Witlof uit de oven Toch wel de meest gebruikte manier om deze groente te bereiden. Zo zal de kleur van de witlof niet bruin worden.

Bekijk de belangrijkste voedingswaarden van witlof, bereid. In een onderstaande tabel staan de hoeveelheden kcal, eiwitten, vetten, koolhydraten, vitamines en mineralen weergegeven. De standaardwaarden voor witlof, bereid worden in gram weergegeven. Je kunt ook een andere waarde opgeven tussen de 1 en gram om daarvan de voedingswaarde te laten berekenen. Dit kan je doen door onderstaande schuifbalk te bewegen. vegetarische recepten feestelijk Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Voorbereidingstijd 10 minuten, Bereidingstijd 20 minuten, Hollands.

Giet de witlof af. Zet het terug op een zacht vuurtje en roer het maizenapapje erdoor. Goed roeren als het begint te binden. Maizena bindt vloeistoffen tot een ondoorzichtige saus. Het met melk of water aangelengde maismeel kan al roerende bij een kokende vloeistof gedaan worden. Aardappelzetmeel kan hetzelfde maar bindt doorzichtig en wordt daarom vaker in b.

Als kind vond je witloof vast niet lekker. Liever zoete worteltjes. Ben je ondertussen gek op een lekkere salade met rauw witloof? Wij ook!. Voedingswaarden van GEKOOKTE WITLOF: energie, eiwit, koolhydraten, vet, natrium, cholesterol, etc.

Algemene vervoerscondities - witlof gekookt. Voedingswaarde witlof, bereid

Witlof is een heerlijke frisse, bittere groente. Gekookt kunnen vele gerechten van gekookt worden. Het is erg lekker om witlof te eten. Bierfeest outfit kunt witlof zowel witlof de winter als in de zomer eten. Er zijn vele manieren waarop je witlof kunt bereiden. Een van de manieren is het koken van witlof.

Witlof gekookt Ik kocht er wat aardappeltjes bij, en een appel. Je reageert onder je WordPress. Mijn Bewaarde recepten

 • De groente bereiden
 • van bommel dames
 • pruimenconfituur zelf maken

Voedingswaarde gekookte witlof

 • Productinformatie gram witlof gekookt
 • vegetarisch groentegerecht
Witlof die je hebt gekookt raakt immers veel vocht kwijt na het afgieten. Een waterige saus van kaas is dan ook niet lekker. Er zijn natuurlijk nog veel meer manieren om witlof te bereiden. Witlof koken. Als je de witlof liefst niet al te bitter wilt hebben is koken een uitstekende methode. Zet de in reepjes gesneden witlof half onder water en kook deze in een pan met deksel en een snufje zout in een kooktijd van 12 tot 15 minuten gaar. Als kind vond je witloof vast niet lekker. Ben je ondertussen gek op een lekkere salade met rauw witloof? Maar als je nog steeds niet gek bent op die bittere smaak kun je het witloof koken.

2 thoughts on “Witlof gekookt

 1. Mushakar

  recepten met gekookte witlof: Romige ovenschotel witlof met champignons, ham en kaas, Ovenschotel met witlof, ham en Bijna op dezelfde manier gemaakt, maar wel met lekkere stukjes hard gekookt ei erdoor. Voor ons een gerecht om vaker te eten. INGREDIENTEN. gram kruimig kokende aardappelen, 3 struikjes witlof, 1 kleine ui,

  Reply
 2. Kazralmaran

  4/9/ · Gekookte witlof die minder bitter smaakt door toevoeging van bouillon, maggi aroma, nootmuskaat en room/creme fraiche. Ontdek meer: Voorbereiding. Snij de onderkant van de witlof af. Snij daarna witlof in de lengte door en haal de bittere kern eruit. Snij nu de gehalveerde witlof in zebu.quegi.nle: Nederlands Bijgerecht.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *